Ezen dolgoztam mostanában!

Na, persze nem ezen a két ruhán, hanem a webáruházon, ahol ezek is kaphatók lesznek. Sajnos, a weboldalszerkesztés igen lassan megy, főként azért mert vásárokra is készülök, és úgy tűnik mostanra ment híre annak, hogy varrok. Naponta többen jönnek varratni, aminek persze örülök, de nehezen jutok minden munka végére. Éppen ezért még nem végleges az áruház formája, kinézete. Ja, és persze jóval több termék lesz, majd egyszer...

Megjegyzések

  1. Ha egyszer állapotos leszek, ilyen blúzt szeretnék.....:)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, gyönyörű dolgokat alkottál.Kívánom, hogy elképzeléseid szerint alakuljanak a dolgaid!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, mindent megteszek ennek érdekében!:o)

    VálaszTörlés
  4. Szia:) Nagyon szép dolgokat készítesz. Gratulálok. És hogy a világ igen kicsi:) Imádom a nosztalgia fagyizóban készített fagyit:)

    Üdv Timi

    VálaszTörlés
  5. Egyszer már elindultam én is hasonló vonalon... tetszenek a munkáid nagyon. Néha összeszednék néhány "hasonló" embert és lázasan alkotnék velük...Meglátjuk:)...
    Jó munkát és további sikereket!

    VálaszTörlés
  6. Shushanna!
    Ezt szeretem a blogolásban!
    Mi "hasonszőrűek" könnyen megtaláljuk egymást. Mert hiszem, amit kedvenc írom Richard Bach mondott, hogy a hasonszőrűek vonzzák egymást. Így talán könnyebb.
    Ez a lázas együtt dolgozás nekem is megfordult már a fejemben, meg is beszéltük egy barátnőmmel, hogy létrehozunk egy kézműves kolóniát.:o)
    Nanucco! Remélem a nyáron találkozunk személyesen is, sokat vagyunk a fagyizóban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cérnarajzos táskák

Februárban karácsony